teller

NIEUWS | TEGENSPRAAK | SUPPLEMENT | AGENDA | ARCHIEF | ADVERTENTIES | SERVICE Overzicht eerdere
afleveringen


ISLAM IN NEDERLAND
VROUWEN
GEMEENTEN
IMAGO
ONDERWIJS
VLEES
INTEGREREN
GEBED
WETTEN
BESNIJDENIS
RAMADAN
HOOFDDOEK
WOORDENLIJST
STROMINGEN
FEESTDAGEN
WOERDEN
BOEKEN
ZAANDAM
WAALWIJK
GORNICHEM
AMSTERDAM ZUID-OOST
ORGANISATIES
LINKS
GRAFIEKEN

Links

Muslims
Wereldwijde organisatie die via het Internet kennis over en belijdenis van de islam wil verspreiden. Met uitgebreide kalender van islamevenementen in alle delen van de wereld, een lijst van islamorganisaties en doorklikpunten naar hun sites.
www.muslims.net

Salaam
De vereniging Salaam is een organisatie van islamjongeren die mede als doel heeft te informeren over islamitische gebruiken. Op deze site alles over de vrouw binnen de islam, met koranteksten en verwijzingen naar andere organisaties.
www.xs4all.nl/~salaam/vrouw.htm

Islam en Dialoog
Stichting die wederzijds begrip wil kweken tussen belijders van verschillende religies, waaronder de islam. Met veel doorklikpunten naar islamitische organisaties, verenigingen en belangengroepen.
www.xs4all.nl/~siend/

Submission
Amerikaanse site met de mogelijkheid de Koran in diverse talen te downloaden, oproepen aan joden en christenen en heel veel meer. De bedoeling van de makers lijkt bekering van zo veel mogelijk mensen.
www.submission.org

Academic Info
Bedoeld voor de academische studie van godsdiensten, waaronder de islam. De site zelf is alleen een index met verwijzingen naar andere sites. Bij alle verwijzingen staat een korte uitleg.
www.academicinfo.net/Islam.html

NRC Webpagina's
17 december 1998

   Bovenkant pagina


NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl) DECEMBER 1998