U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Proces Hakkelaar voltooid
Rechter wil geen getuigen meer oproepen De rechtbank van Amsterdam heeft gisteren alle verzoeken van de verdediging om nieuwe getuigen te horen in het zogeheten Hakkelaar-proces afgewezen. Hiermee is de behandeling van de zaak tegen de van grootschalige handel in hasj verdachte Johan V. afgelopen.



VPRO en Welingelichte kringen weten conflict niet bij te leggen Journalistenforum verdwijnt
Welingelichte kringen, een van de oudste programma's van de Nederlandse radio, wordt opgeheven. Een treurzang.



Voorhoeve wantrouwt staf
Minister Voorhoeve (Defensie) heeft in het najaar van 1995 nagenoeg de gehele militaire en ambtelijke top van zijn departement door de marechaussee laten ondervragen. Reden voor het onderzoek was het uitlekken van gegevens uit een geheime vergadering over de nasleep van Srebrenica.



Waarschuwing centrale bank van Bulgarije
De centrale bank van Bulgarije vreest dat de economische situatie verder verergert als niet snel een oplossing wordt gevonden voor de politieke crisis die het land al weken in zijn greep houdt.



Amsterdam ArenA mag naam behouden
Het stadion Amsterdam ArenA en het Amsterdamse Arena Zalencentrum zijn het eens: beide namen blijven naast elkaar bestaan. Het zalencentrum, dat al langer Arena heette, krijgt een schadevergoeding van het stadion.



'Ik ben misschien nog een beetje jong om een oeuvreprijs te winnen'
De snelheid waarmee fotograaf Martijn van de Griendt werkt staat in schril contrast met de rust die zijn foto's uitstralen. Onlangs kreeg hij de Utrechtprijs. 'Mijn eerste gedachte als ik weer een idee heb is vaak: waar kan ik het kwijt.'



NRC Webpagina's
25 JANUARI 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)