U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Akkoord aanpak van broeikaseffect
Ruim 150 landen hebben vanmorgen een bindend akkoord bereikt over maatregelen tegen het broeikaseffect. Het akkoord kwam tot stand na een lange nacht hard onderhandelen, waarbij vooral de Verenigde Staten in een confrontatie met China hebben moeten inleveren.


E C O N O M I E :


ABN Amro bepleit fonds infrastructuur
De bank ABN Amro bepleit de oprichting van een nieuw instituut waarin overheid en bedrijfsleven samen de investeringen in de infrastructuur coördineren. Nederland komt volgens ABN Amro de komende kwart eeuw zo'n 100 miljard gulden tekort voor de infrastructuur.


H O O F D A R T I K E L :


Het klimaat van Kyoto
De bosbranden die ieder seizoen woeden in Indonesië waren dit jaar zo omvangrijk dat grote delen van Zuidoost-Azië in dichte rookwolken waren gehuld. Nergens is de lucht die de mensen inademen zo vervuild als in de miljoenensteden van de opkomende landen met hun verstikkende verkeer - Mexico-Stad, Sao Paulo, Dehli, Bangkok, Peking, Seoul.


S P O R T :


Publiek bedankt de PSV'ers voor inzet
De Nederlandse voetbalkampioen heeft gisteravond op karakteristieke, onfortuinlijke wijze afscheid genomen van de Champions League. PSV speelde een hartverwarmende wedstrijd tegen Barcelona, maar kwam niet verder dan 2-2 gelijkspel. Het applaus op de tribunes had waarschijnlijk meer met dankbaarheid te maken dan met bewondering.


NRC Webpagina's
11 DECEMBER 1997


Rabo telebankieren op Internet

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)