U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

NOS dreigt kabinet met rechtszaak
De NOS dreigt naar de rechter te stappen als het kabinet eerdere toezeggingen niet nakomt om de opbrengst van de verkoop van het facilitaire bedrijf NOB ten goede te laten komen aan de publieke omroepen. NOS-voorzitter A. van der Louw schrijft dit vandaag in een brief aan premier Kok.



Actie van grote landen tegen computermisdaad
Acht geïndustrialiseerde landen hebben gisteren in Washington besloten nauwer samen te werken op het gebied van computermisdaad. Ministers van Justitie en Binnenlandse Zaken van de VS, Rusland, Japan, Canada, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk ondertekenden een plan om per land high-tech liasons in te stellen die 24 uur per dag beschikbaar zijn voor wetshandhavers van andere landen.



Telefoonnet ex-DDR nu geheel vernieuwd
De voormalige DDR beschikt op het ogenblik over een van de modernste telefoonnetten ter wereld. Zeven jaar heeft Deutsche Telekom er over gedaan om het sterk verouderde net aan de eisen van deze tijd aan te passen. In totaal kostte dat 50 miljard mark.



Bedrijfsleven lijdt onder telecomtrends
Bedrijven laten zich bij het uitstippelen van hun strategie van de wijs brengen door vluchtige trends en grillen in de telecommunicatie en informatietechnologie. Van de zakelijke gebruikers wijzigt 57 procent jaarlijks de strategie wegens vernieuwingen op dit terrein.



Zonder gevoel, gewetenloos?
Dus A tot en met Mi ligt bij Oorlogsdocumentatie, Mo tot en met Zu bij De Groene Amsterdammer. Tenzij dat weekblad 'zijn' deel van het Liro-archief al naar het Riod heeft gebracht, zoals aangekondigd in een hoofdartikel.




In clubs en op parties is in Nederland veel te dansen, maar welke muziek wordt waar, wanneer en door welke DJ's gedraaid, en hoeveel bedraagt de entree? Vanaf vandaag is op de NRC Webpagina's een dance-agenda te vinden die deze vragen beantwoordt. Liefhebbers van bijvoorbeeld clubhouse, techno, jungle en hiphop kunnen in één oogopslag zien waar het party time is.

(www.nrc.nl/W2/Agenda/Dance)

NRC Webpagina's
11 DECEMBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)