U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

OM vreest liquidaties van getuigen Surinaams drugskartel
Het openbaar ministerie in Den Haag is op grote juridische moeilijkheden gestuit bij het voorbereiden van de strafzaak tegen de hoofdverdachten van het Surinaamse drugskartel.


B I N N E N L A N D :


Zaak-Bouterse strandt op dilemma
De aanklager in de zaak tegen het Surinaamse drugskartel wil niet dat advocaten van onder anderen Desi Bouterse anonieme getuigen horen. De advocaten hebben daar wel recht op.


E C O N O M I E :


Plafond voor olieproductie OPEC hoger
De elf lidstaten van de Organisatie van olie-exporterende landen (OPEC) hebben zaterdagavond in de Indonesische hoofdstad Jakarta besloten hun gezamenlijk productieplafond met 10 procent te verhogen tot 27,5 miljoen vaten van 159 liter per dag.


H O O F D A R T I K E L :


Schiphol in studie
We willen allemaal vliegen, maar we willen niet dat we allemáál gaan vliegen. Dat is het dilemma van welvaartsgroei met als gevolg een onstuitbare opmars van het vliegverkeer en de steeds grotere congestie die hetzelfde luchtverkeer veroorzaakt.


S P O R T :


Aanhang Vitesse laat het spoken op Monnikenhuize
Het oude stadion barstte bijna uit zijn voegen, toen de Griekse topscorer Machlas in de slotfase voor de 2-2 eindstand zorgde. Het brandende verlangen om van Vitesse een topclub te maken, klonk uit tienduizend Gelderse kelen.


NRC Webpagina's
1 DECEMBER 1997

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)