U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


Haven Rotterdam mag uitbreiden
De Rotterdamse haven mag uitbreiden, zo heeft het kabinet gisteren besloten. De definitieve beslissing of dit zal gebeuren door de aanleg van een Tweede Maasvlakte is uitgesteld tot een volgende kabinetsperiode.


E C O N O M I E :


Videotex wil over twee jaar naar de beurs
Videotex Nederland wil over twee jaar naar de beurs. Dat zegt directeur M. Meijer van Videotex, een dochteronderneming van Koninklijke PTT Nederland (KPN) waartoe de Internetaanbieders Planet Internet en Videotex/World Access behoren.


H O O F D A R T I K E L :


Gezonde politiek
GOED NIEUWS: de Nederlander wordt almaar ouder. Een positief bericht, want is de levensverwachting geen indicator voor de mate van welvaart waarin een land verkeert? Slecht nieuws: in het gemiddeld aantal gezonde jaren van de bevolking komt de komende twintig jaar nauwelijks verandering.


S P O R T :


Kasteelheer van de gewone mensen
Jean Nelissen versloeg 29 keer de Tour de France, waarvan 26 maal voor de NOS-televisie. Dit jaar volgt hij la Grande Boucle thuis in Maastricht. Noodgedwongen, omdat de NOS wilde verjongen. 'Generaties zijn opgevoed met mijn stemgeluid vanuit de Tour. Die mensen vinden nu dat hun een speeltje is afgenomen.'


Z O M E R H I T S :


Broeierig gehijg in '69
Ook wie nooit naar de Top 40 luistert, kent ze. Overal klinken de zomerhits, in straten, in cafés en op de stranden. Deze week de zomerhit van '69.

NRC Webpagina's
12 JULI 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)