U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


NAVO jaagt op oorlogsmisdadigers
NAVO-soldaten die op verschillende plekken in het Servische gedeelte van Bosnië zijn begonnen met een klopjacht op verdachten van oorlogsmisdaden, hebben vanochtend een Bosnisch-Servische politiecommissaris gedood.


E C O N O M I E :


Rabo studeert op Europese telefoonbank
De Rabobank onderzoekt samen met andere coöperatieve banken in Europa het opzetten van een Europese 'telefoonbank', waarbij klanten telefonisch financiële diensten kunnen afnemen. Dat heeft een woordvoerder van de Rabobank vanochtend bevestigd.


H O O F D A R T I K E L :


Travestie
Het rooster voor de komende voetbalcompetitie is een zware bevalling geweest. Het was dan ook niet eenvoudig, alleen al wegens het voetbalvandalisme. Sommige buitengewesten hebben een voorkeur voor doordeweekse dagen, wanneer potentiële relschoppers wegens hun werk niet ver kunnen reizen. Andere zien juist meer in concentratie van de competitie in het weekeinde. En de Rotterdamse burgemeester Peper stelt steevast de eis dat alleen wordt gespeeld bij daglicht. De beperkte capaciteit voor risicovervoer van de Nederlandse Spoorwegen zorgt nog voor een extra complicatie.


S P O R T :


Boksfilm Poeder is beter dan Rocky-cyclus
Wat doet een sportman wiens prestatie onopgemerkt is gebleven omdat de Nederlandse televisie het heeft laten afweten? Die huurt een bioscoop in het centrum van zijn geboortestad, nodigt pers, vrienden en bekenden uit en geeft even na elf uur 's ochtends het sein om de videoband te starten. ,,Welkom. Ik wil jullie vandaag graag laten zien dat ik een waardig gevecht heb neergezet. Veel plezier.''


NRC Webpagina's
10 JULI 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)