U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
24/7 Media Europe ad
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Bekende Nederlanders
Er is een tijd geweest dat je alleen de beroemde Nederlander en de gewone Nederlander had. De bekende Nederlander bestond nog niet. Als u mij zou vragen: noem eens drie beroemde Nederlanders, dan zou ik zeggen: Albert Plesman, Willem Mengelberg en Han Hollander.


T V   V O O R A F :


Sfeer belangrijker dan beer
"Je moet je eigen kind niet tot onderwerp van je kinderboeken maken", zei de schrijfster van de populairste kinderboeken van dit moment, J.K. Rowling, schepper van tovenaarsleerling Harry Potter, eerder deze maand in een interview in Newsweek: "Kijk wat er met de arme zoon van A.A. Milne is gebeurd. Die is zijn leven lang achtervolgd door het feit dat zijn vader hem, en zijn speelgoedbeer tot de hoofdpersonen had gemaakt van de Winnie the Pooh-boeken."


T V   V O O R A F :


Een boel Bach
Of het nu een mislukte staaroperatie of gewoon een ouderdomskwaaltje als suiker was dat hem uiteindelijk de das omdeed, daar zijn de experts het nog niet over eens. Wel staat vast dat het vandaag precies 250 jaar geleden is dat Johann Sebastian Bach overleed en in de media beleeft het Bach-jaar dan ook zijn hoogtepunt.


NRC Webpagina's
28 JULI 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad