U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
24/7 Media Europe ad
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

M A K E R S :
'Hardhitter' op zoek naar waarheid
Internet had het medium moeten zijn waar censuur geen grip op zou hebben. Maar in Servië staat nu een journalist terecht wegens online publicaties. Vorige week werd Miroslav Filipovic door zijn vakbroeders gekozen tot Europees Online Journalist van het Jaar.


F I L M   V O O R A F :


De vijand met het lieftallige masker
Een van de mooiste krengen die het witte doek ooit sierde, is Margo Channing, theaterdiva en misantroop. Bette Davis, zelf een soortgelijke vedette, zet Margo onweerstaanbaar neer in de klassieker All about Eve (1950, zes Oscars): soms melancholiek, soms dronken, maar altijd vuurspuwend en scherp.


F I L M   V O O R A F :


Judge Dredd
In Judge Dredd is Sylvester Stallone een kloon. Hij is niet helemaal goed gelukt. De linkerkant van zijn gezicht is een beetje verzakt, zijn ogen en mondhoeken hangen naar beneden en hij komt maar moeilijk uit zijn woorden.


T V   V O O R A F :


Een Turk in Holland te zijn
Acht achtereenvolgende zondagen besteedt de NPS aandacht aan Het Geheim van Sloterdijk. In een serie korte documentaires (25 minuten) wordt het wel en wee geschetst van de Amsterdamse voetbalclub FC Türkiyemspor, die in 1987 werd opgericht als een Turkse "moskeevereniging" en die inmiddels is doorgedrongen tot de 1e klasse amateurs van de KNVB.



Programmeren tussen de ruzies door
De laatste maanden is er hevig over geruzied tussen de omroepen, maar eind deze maand moet het nieuwe, geprofileerde, programmaschema van de publieke omroep klaar zijn. Gesprek met de baas programmazaken van de NOS, Hans van Beers: "Niemand is echt tevreden."


NRC Webpagina's
15 JULI 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad