U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Imams en topcops
Zoveel is duidelijk, bij de eurokampioenschappen voetbal wordt het muisstil op straat. Vanaf dan begint Nederland een bestaan als politiestaatje ter wille van massaal entertainment, een grote Arena met camera's en veiligheidsagenten.


W E B   W E R E L D :


Muziek van wildvreemden
Gisteren heb ik de laatste cd van Beck en de complete soundtrack van de speelfilm American Beauty gedownload. De muziek komt van de harde schijf van een zekere 'johnsttm'. Ik ken deze internetgebruiker niet, maar weet wel precies welke muziekbestanden hij op zijn harde schijf heeft staan. Dankzij het razend populaire programma Napster is het tegenwoordig een fluitje van een cent gratis aan de allernieuwste muziek te komen.


F I L M   V O O R A F :


Elephant Man
Vier keer krijgen we de Olifantman niet te zien. Op de kermis wordt de attractie net gesloten door de politie. In het hok is het te donker, en zien we alleen de reactie van de man die het wél kan zien. De dokter (Anthony Hopkins, een ranke verschijning nog in 1980) staart met open mond en betraande ogen. In zijn praktijk is er een kap over het hoofd. In de collegezaal is er alleen een silhouet: vreemde uitstulpingen achter een kamerscherm.


NRC Webpagina's
18 FEBRUARI 2000


Digitale

Apestaartje


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)