U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Privatisering
Eerst mijn blunder. De prachtige ingelaste herhaling van de film Berlijn-de zon is geel over Arthur Lehning waar ik gisteren over schreef, was niet gemaakt door Wim Kayzer maar door Hans Keller. Er was - waarschijnlijk omdat het deel 1 was - geen aftiteling maar Keller werd wel voor aanvang genoemd en die naam heb ik stom, stom, stom voor Kayzer aangehoord. Ik vergeleek dus Keller met de laatste Kayzer-uitzending en niet Kayzer met zichzelf. Nu nog deel 2.


T V   V O O R A F :


Portret van stugge doorwerker
De filmer Rob Hof kwam hem regelmatig tegen op zijn reizen: een stille man met een onmogelijke taak, die hard werkte en soms in de eenvoudigste hotels sliep. Hij vroeg het uiterste van zijn medewerkers, die soms hele nachten moesten doorwerken. Een belangrijke man, die helemaal niet belust was op publiciteit, integendeel.


F I L M   V O O R A F :


Three men and a baby
Het is moeilijk te bevatten dat Tom 'Magnum' Selleck ooit een sekssymbool geweest is. Die snor! Dat borsthaar! Maar, toegegeven, er gaat wel iets van hem uit. Iets vertrouwds. Iets rustgevends. Alsof je hem al jaren kent.


NRC Webpagina's
5 JANUARI 2000


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)