U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Journalistieke glamour in VS ter discussie na bedrog
Een jonge succes-journalist bijt in het stof. Hij verzon een verhaal en probeerde zijn bedrog af te dekken met een nep-website.



Conventie van sterren en handelaren
,,Er was een tijd - u heeft daar vast wel eens iets over gelezen - dat films niet beoordeeld werden op de recette tijdens het eerste weekend, maar op hun kwaliteit,'' grapte de Amerikaanse regisseur Mike Nichols (The Graduate, Who's Afraid of Virginia Woolf?) gisteren in Cannes tijdens de persconferentie van de door hem geregisseerde openingsfilm Primary Colors.



Korrelatie het drukst na Simek
Korrelatie, de organisatie voor telefonische hulpverlening die vooral bekend is van de opvang na de uitzending van televisieprogramma's, heeft vorig jaar weer meer telefoontjes gekregen: het aantal gesprekken steeg van 20.800 in 1996 tot 21.995.



Onderklassen en asielzoekers
Janmaat is uit de Tweede Kamer verdwenen zoals hij is gekomen: zwaveldampen uitstotend, het schuim op de lippen. Voor iemand met zelfhaat moet voorman van de CD een ideale functie zijn in Nederland.




Op de website voor Chinezen in het buitenland, Huaren, is veel informatie te vinden over de situatie van Chinezen in Indonesië. De Canadese journalist Paul Watson vertelt dat hij getuige is geweest van moorden op Chinese Indonesiërs. Enkele dagen geleden werd Watson het land uitgezet door de Indonesische autoriteiten omdat hij foto's had gemaakt van de opstand in Medan. Verder oproepen om hulp van angstige Chinese Indonesiërs.

(www.huaren.org)

NRC Webpagina's
14 MEI 1998



( a d v e r t e n t i e s)
Rabobank Internetbankieren

BMW - huisselectie showroom

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)