U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Irene vangt bot in zaak tegen Privé
Het weekblad Privé hoeft niet opnieuw een rectificatie te plaatsen over het plaatsen van een interview met prinses Irene zonder haar toestemming.



Hoger beroep om nep-foto's prins
Panorama gaat in beroep tegen het vonnis van de rechtbank in Haarlem. Het blad moet een boete van 104.000 gulden aan de uitgever van Privé betalen.



Rechter verbiedt cd-rom recensies
Van de zogeheten 'LiteRom', een cd-rom waarop zo'n 50.000 Nederlandse literatuurrecensies zijn verzameld, mogen geen nieuwe versies worden uitgebracht.



Advies radio: meer nieuws en trendy pop
Radio 1 moet zich nadrukkelijker als nieuwszender gaan profileren. Radio 3 dient opgesplitst te worden in een populaire en een 'alternatieve' popzender.



Europa verbiedt na 2006 alle reclame tabaksproducten
Tabaksreclame wordt verboden. De Europese Gezondheidsheidsraad heeft dit gisteren besloten. Na 1 oktober 2006 mag er nergens in Europa reclame meer worden gemaakt voor tabak. Alleen op de verkooppunten is dit dan nog toegestaan.



Spelletjes beheersen de markt
De gebruiker van een computerspelletje moet denken in scenario's. Hij speelt een spel in een omgeving waar bepaalde regels gelden. Door zich daaraan te houden komt hij tot een oplossing die tevoren niet viel te voorspellen.




Een van de mooiste vrouwen van de wereld is langer dan twee meter en is eigenlijk een man: house-ster en presentatrice Ru Paul. En ze heeft eindelijk haar officiële homepage. Uiteraard met een hoog 'camp'-gehalte, wat ook geldt voor de nieuwe kerst-cd van de drag queen, getiteld 'Ho Ho Ho'. Op de vraag of 'Miss queen diva', zoals Ru Paul zichzelf noemt, tevreden is met haar website, is het antwoord: 'One site on the net is NOT enough girl. You think I'm happy with ONE site?'.

(www.rupaul.net)

NRC Webpagina's
5 DECEMBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)