U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
De toekomst ligt open, lijkt het
Wat hebben wij onze jeugd te bieden? We houden ze een te somber toekomstbeeld voor, meende de Vlaamse schrijfster Monica van Paemel in Teevee Studio, die daaraan de talrijke zelfmoorden onder jongeren, inclusief haar eigen dochter, toeschreef.


T V   V O O R A F :


VPRO-comedy stijlvast in meligheid
Gejuich, gejoel en gelach begeleidt in Bed & Breakfast, de nieuwe comedy-serie van de VPRO, de opkomst van elk personage. Meteen in de eerste aflevering is het alsof die figuren al jarenlang vaste gasten in de huiskamer zijn, zo uitbundig wordt er gereageerd en zo vertrouwd is bovendien de typisch geknepen klank van het studiopubliek. Hoewel ik niet zou durven garanderen dat er ook werkelijk publiek bij de opnamen aanwezig is geweest - misschien komen de reacties van een lachband - horen die reacties er in elk geval helemaal bij.


F I L M   V O O R A F :


Bullitt
Peinzend schiet Steve McQueen de schurk dood. Net zoals hij eerder peinzend twee onder-schurken zag verbranden op een pompstation en peinzend zijn vrouw liet uithuilen. En zoals hij straks peinzend zijn overwinning zal vieren met een welgemeend 'to hell with you' tegen Robert Vaughn - die juist altijd grijnst en glimt.

NRC Webpagina's
4 DECEMBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)