U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Stemerdink openhartiger dan Van den Broek
Een zomers babbelprogramma met een bekende politicus, dat leek ze wel wat bij de NCRV-tv. Tentje gehuurd, frisdranken ingeslagen, nieuwe interviewer (Sjors Fröhlich). Maar waar zullen we het eigenlijk over hebben? Tja.


T V   V O O R A F :


RTL4 laat veel bij het oude
Hans van der Togt kan opgelucht adem halen. Hij staat in het winterschema van RTL4 gewoon weer ingepland met afleveringen van zijn spelprogramma Rad van Fortuin. Eerdere berichten dat Het Rad zou verdwijnen, bleken gisteren onjuist tijdens de presentatie van de nieuwe winterprogrammering van RTL4.


F I L M   V O O R A F :


The Night Of the Hunter
De Engelse kunstenaar Douglas Gordon maakte een paar jaar geleden Hitchcocks film Psycho opnieuw tot een kunstwerk door hem zo vertraagd af te draaien dat de film 24 uur duurde. De film The Night of the Hunter, de enige regie van acteur Charles Laughton, zou net zo'n behandeling verdienen. Dan zou nog meer opvallen dat het gezicht van de onlangs overleden Robert Mitchum een driehoek is waar nog wat vlees omheen hangt, dat sommige scènes die nu van spanning eindeloos lijken te duren in werkelijkheid vrij kort zijn en dat de knalzwarte fotografie van Stanley Cortez voor veel van dat alles verantwoordelijk is.

NRC Webpagina's
25 JULI 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)