U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


Illegale handel in Brits rundvlees
Het Belgisch Instituut voor Veterinaire Keuring doet met justitie en de fraudesectie van de Europese Commissie sinds enkele weken onderzoek naar mogelijk grootschalige, illegale handel in Brits rundvlees. Ook de veterinaire diensten in Nederland, Groot-Brittannië en Frankrijk zijn betrokken bij het onderzoek. Er bestaan sterke vermoedens dat België bij de fraude zou functioneren als 'draaischijf', zo is vanochtend bevestigd door het ministerie van Volksgezondheid in Brussel.


E C O N O M I E :


STE verlangt klaarheid over aandeelhouders
De Stichting Toezicht Effectenverkeer, de 'waakhond' van de Nederlandse financiële markten, gaat bij 50 tot 60 beursgenoteerde bedrijven navraag doen of hun eventuele grootaandeelhouders de wet overtreden.


H O O F D A R T I K E L :


Nut of noodzaak
VIER MAANDEN DISCUSSIE over 'nut en noodzaak' van de uitbreiding van de luchtvaart in Nederland is deze week geëindigd in een fikse ruzie. Geen wonder. Als in totaal tachtig vertegenwoordigers van de milieubeweging, de overheid, het bedrijfsleven, de luchthaven Schiphol en deskundigen onder leiding van twee organisatie-adviesbureaus discussiëren over een onderwerp waarover ze het ten principale met elkaar oneens zijn, liggen tegengestelde standpunten voor de hand.


S P O R T :


Juichen na een doelpunt was Rensenbrink vreemd
Rob Rensenbrink is vandaag vijftig jaar geworden. De 46-voudig international die de aangewezen man leek om de tien weken oudere Johan Cruijff op te volgen als natuurlijke leider van het Nederlands elftal, kijkt terug. 'Je kan ook een leider zijn als je niet zo'n dominante figuur bent.'


NRC Webpagina's
3 JULI 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)