U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


Indonesië stemt, onrust op Timor
Bijna 125 miljoen Indonesiërs hebben vandaag hun stem uitgebracht in de parlementsverkiezingen. Bij vuurgevechten met rebellen op Oost-Timor zijn gisteravond zeker dertien mensen gedood.


E C O N O M I E :


ING ziet winst met 21 procent omhoog gaan
De netto winst van bank en verzekeraar ING is in het eerste kwartaal dankzij de waardestijging van de dollar en hogere inkomsten buiten Nederland met iets meer dan 21 procent gestegen tot 891 miljoen gulden.


H O O F D A R T I K E L :


TV-geweld
GEWELD OP DE televisie blijft de mensen bezighouden. Volgens een recent kijk- en luisteronderzoek blijkt driekwart van de kijkers wel eens het hoofd te schudden bij bepaalde scènes die de jeugd worden voorgeschoteld. Zestig procent van de respondenten is voorstander van een ethische code.


S P O R T :


Bad boy drijft Muster tot wanhoop
Een clown met een racket en een reputatie stond gisteren in het middelpunt van de belangstelling op de Open Franse tenniskampioenschappen. Jeffrey Tarango, een 28-jarige excentriekeling uit de Verenigde Staten met de roepnaam Jeff, was verantwoordelijk voor een bizarre wedstrijd en voorzag zijn gehoor na afloop van een nieuwe definitie van de tennissport. ,,Een kruising tussen schaken en boksen.''


NRC Webpagina's
29 MEI 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)