U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


Memo over technolease: Kok moest andere bedrijven weren
Premier Kok is in 1994 in een ambtelijk memo gewaarschuwd ,,andere ondernemingen buiten de deur te houden'' voor een technolease omdat anders ,,aanzienlijke extra tegenvallers'' dreigden.


E C O N O M I E :


Fusie bouwers Wilma en BAM ketst af
De fusie tussen de aannemers BAM Groep en Wilma International gaat niet door. Beide directies hebben vanochtend bekendgemaakt dat de besprekingen zijn stopgezet. Over de reden hiervan zijn geen mededelingen gedaan.


H O O F D A R T I K E L :


Nog een jaar
NOG EEN JAAR en Nederland kan weer naar de stembus. De exacte verkiezingsdatum staat weliswaar nog in de Tweede Kamer ter discussie, maar een spectaculaire verschuiving is niet te verwachten. De standpunten bewegen zich zeer overzichtelijk tussen een week achteruit en twee weken vooruit. Dat de Kamer zo in de weer is met de datum is overigens tekenend voor de huidige politieke situatie.


S P O R T :


NV Eredivisie sluit contract met Filmnet
Canal Plus, de nieuwe eigenaar van Filmnet, heeft met de NV Eredivisie in oprichting een voorlopig akkoord gesloten over de exclusieve uitzendrechten voor live-voetbalwedstrijden voor de komende vijf seizoenen. Met de overeenkomst zou een bedrag van 150 miljoen gulden gemoeid zijn.


NRC Webpagina's
23 MEI 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)