U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


Brand in Den Haag blijkt aangestoken
De brand in een woning in de Haagse Schilderswijk, die dinsdagnacht aan zes leden van een Turks gezin het leven kostte, is 'hoogstwaarschijnlijk' aangestoken. Dit heeft persofficier S. Horstink bevestigd.


E C O N O M I E :


Scherpe daling van koersen op Wall Street
De aandelenkoersen op Wall Street zijn gisteravond scherp gedaald. Het Dow Jones-gemiddelde viel met 140,11 punten tot 6740,59 punten. Laat in de middag stond de graadmeter zelfs even op 216 punten (bijna 3 procent) verlies.


H O O F D A R T I K E L :


Onaf
Regionale decentralisatie staat in Frankrijk bekend als 'une cathédrale inachevée'. Maar ook in Nederland is de hervorming van het binnenlands bestuur een slepende aangelegenheid die wordt gekenmerkt door een gebrek aan besluitvaardigheid - en een rijkgesorteerde bestuurlijke trukendoos.


S P O R T :


Oud-toparbiter beschuldigd van omkooppoging
De tuchtcommissie van de Europese voetbalunie (UEFA) heeft de voormalige Zwitserse topscheidsrechter Kurt Röthlisberger levenslang geschorst. Volgens een verklaring van de UEFA heeft de ex-arbiter toegegeven dat hij bij de wedstrijd Grasshoppers-AJ Auxerre, op 30 oktober 1996 in de Champions League, heeft geprobeerd de thuisploeg geld afhandig te maken.


NRC Webpagina's
27 MAART 1997

Autolease Holland

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)