U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Philips en KPN krijgen bekomst van mediamarkt
Begin vorig jaar waren Philips en KPN nog veelbelovende nieuwkomers op de zich razendsnel ontwikkelende mediamarkt. Een jaar later is van dat imago weinig over. Beide multinationals verlaten met de staart tussen de benen allerlei activiteiten die aanvankelijk met veel bravoure waren opgezet.



KNVB derft dit seizoen 50 mln door bankroet Sport7
De KNVB verwacht niet meer dan twintig miljoen gulden te krijgen uit de verkoop van de televisierechten voor de tweede helft van het voetbalseizoen. Als Sport7 niet failliet was gegaan, hadden de clubs gezamenlijk zeventig miljoen gulden voor die periode opgestreken.



Boek over crimineel terug naar expediteur
Het boek 'Steve Brown Supercrimineel' van de journalist Bas van Hout moet worden teruggestuurd naar boeken- en tijdschriftendistributeur Betapress. Dat zegt P. Jansen van Betapress. Hij heeft dit de boekhandels die bij Betapress zijn aangesloten schriftelijk laten weten. Hiermee is de strijd tussen Brown en Van Hout een nieuwe fase ingegaan.



Internationals treffen schikking
AMSTERDAM, 31 JAN. De voetbalinternationals zien af van verdere gerechtelijke stappen tegen chipsfabrikant Croky. Hun advocaat mr. M. de Zwaan heeft een schikking getroffen. Nadat de KNVB al na het EK in Engeland het portretrecht, zowel individueel als collectief, van de spelers officieel erkende, viel het belangrijkste bezwaar van de internationals weg. De spelers hadden een claim ingediend tegen Croky omdat de chipsfabrikant hun portretten gebruikten voor topshots, een tegenhanger van de flippo.



NRC Webpagina's
31 JANUARI 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)