U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Nomineren
Big Brother is de triomf voor de kok. Je kunt nog zo leuk of grappig zijn in gezelschap, alle kijkers op de hand hebben, in de tv-bouwkeet zelf is Willem de belangrijkste persoon, de vip die niemand kwijt wil. Hij kan namelijk goed koken. Onmisbaar in zo'n vrijwillige gevangenis zonder afleiding of speciale geneugtes. En een krap voedselbudget. In de laatste fase durfde niemand hem te nomineren.


V I D E O C L I P :


Cyber Sarah laat zich gaan
In de Interactieve Cyber Top 50 van de TROS staat ze op de veertiende plaats en bij TMF Cyberchoice, eveneens samengesteld door surfers, komt ze al enige tijd regelmatig langs.


F I L M   V O O R A F :


Kaas
Met een beetje fantasie kun je Kaas (1933) de meest filmische van de romans van Willem Elsschot noemen. Het thema - burgerman jaagt droom na en raakt ontgoocheld - zou het zelfs goed doen in Hollywood; en alsof Elsschot zich dat realiseerde, liet hij het verhaal over de zakenperikelen van Frans Laarmans voorafgaan door een lijst van personages en een opsomming van rekwisieten, variërend van `kaasbol' en `kaaswagen' tot `een tric-trac doos' en `een mandvalies'.


NRC Webpagina's
30 DECEMBER 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)