U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

Z O M E R   T V :
Pompnieuws
Na elf uur kun je niet meer met de Girotelcomputer communiceren en na enen is er in heel Nederland geen nachtwinkel meer open, maar sinds enige tijd kan je na een avondje stappen nog wel in doorlopende herhalingen op Nederland 2, SBS6 en VRT- TV1 van het nieuws van de dag kennis nemen.


T V   V O O R A F :


Een betrouwbaar stukje koe
"Vandaag eten we biefstukjes van een tweejarig stiertje dat opgroeide bij boer Hallinga in Sint Nicolaasga. De man zag er aardig uit. Onze stier van vanavond heeft er vast een goed leven gehad, zo gezellig vlak naast zijn leeftijdgenootjes. Vorige week zijn ze allemaal geslacht. Nou, eet smakelijk."


F I L M   V O O R A F :


The Firm
Tom Cruise en Jeanne Tripplehorn - niet bepaald het ideale liefdespaar. Zij heeft een mond als een sluitspier, hij kan zijn lippen ternauwernood over die reclametanden van hem heen houden. Zijn acteerinstrumentarium bestaat uit: - kin op de borst bij moedeloosheid - adem inzuigen bij drift - wegkijken bij gne - benen uit elkaar en opgeheven vinger als hij het echt meent - en lachen, hè. Maar kom, je leest Kuifje ook niet voor de titelheld. Je leest Kuifje voor kapitein Haddock, professor Zonnebloem en Rastapopoulos. Zo zijn het ook niet Tom Cruise of Jeanne Triplehorn die The Firm tot de beste Grisham-verfilming maken, maar de bijfiguren.


NRC Webpagina's
27 JULI 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)