U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
     
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 



Overzicht eerdere
afleveringen


 VLEES
 KOE ALS PRODUKTIEFACTOR
 
 INSPECTIE
 VEEZIEKTES
 CIJFERS & GRAFIEKEN
 LINKS

Vlees in cijfers

Wereldvleesproduktie | Wereldvleesproduktie naar soort | Nederlandse vleesproduktie | Nederlandse vleesproduktie naar soort | Samenstelling kroket | Samenstelling frikadel

Nederlanders verbruikten in 1996 per persoon 89 kilo vlees, waarvan ze ongeveer de helft opaten; de andere helft bestaat uit botten, vocht en andere restanten.

NRC Webpagina's
27 maart 1997

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl) MAART 1997