U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Religie-therapie
En zo geschiedde de wederopstanding van de door plagiaat gevallen psycholoog René Diekstra in het levensbeschouwelijke programma Tussen Hemel en Aarde. In een verlaten kloosterschool verklaarde hij dat godsdienst goed is voor de geestelijke gezondheid. Nu wacht ik nog op onderzoek: hebben religieuzen ook een lager cholesterol-gehalte dan gemiddeld? Een hogere levensverwachting?


T V   V O O R A F :


Kletskeuze
Nancy (26, gescheiden, twee kinderen) uit Schijndel zoekt een man via het nieuwe dagelijkse Veronica-programma Chatchoice. Ze mag een oproepje doen op televisie. Hij moet tussen de 28 en 38 jaar oud zijn, "met een lekker strak kontje". Op de website www.chatchoice.nl kunnen mannen chatten met Nancy. Uit alle mannen die via de computer contact met haar hebben gezocht, mag Nancy er drie kiezen.


T V   V O O R A F :


Als plant verdwaald op aarde
Met acteurs van Smack the Pony, Big Train, Drop the Dead Donkey en The Fast Show - waar anders dan op Fox zou je deze nieuwe komische sciencefictionserie The Strangerers verwachten. Zeker als je weet dat Robert Grant, de bedenker en schrijver ervan, een van de voormannen van Spitting Image was en samen met Doug Naylor tekende voor de grootste Britse cult sf-hit Red Dwarf.


NRC Webpagina's
1 FEBRUARI 2001


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad