U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Hulp
De laatste twee weken ben ik iets optimistischer over de mens en dat komt door De Hunt, het tv-spelletje van Veronica. Twee jonge mannen en een vrouw moeten deze maand ongezien van Zuid- naar Noord-Nederland lopen. Geen nominaties, maar echt teamwerk en ontberingen. Wie hen met een videocamera betrapt, krijgt 3.000 gulden en dat wordt afgetrokken van hun prijzengeld, dat inmiddels van 90.000 naar 60.000 gulden is geslonken. Ik kan de primitief gefilmde verslagen van een dag eerder niet missen.


V I D E O C L I P :


Slakkenporno
Seks verkoopt. Dit weten videoclipmakers beter dan wie ook. Bevolkten hordes wellustig dansende vrouwen eerst vooral de video's van arrenbie- en hiphopartiesten, tegenwoordig duiken ze ook op in filmpjes van groepen waarvan je dit niet direct zou verwachten. Zo zijn ze nadrukkelijk aanwezig in Original Prankster van de Amerikaanse neopunkgroep The Offspring. En Loco van The Fun Loving Criminals speelt zich hoofdzakelijk af op een zeiljacht waar de leden van de groep zich met moeite een twintigtal half naakte vrouwen van het lijf kunnen houden.


T V   V O O R A F :


Poëzierel
Wat hij er precies van moest denken, wist de dienstdoende kunstredacteur van het Algemeen Handelsblad niet zo goed. In elk geval was het een 'vreemd eerbetoon' geweest, op zaterdag 27 maart 1954 in het Stedelijk Museum in Amsterdam.


NRC Webpagina's
25 JANUARI 2001


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad