U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Goede massa's
Van 'goed' en 'fout' kan ik niet meer horen. Wat een weekeinde. Het verleden werd gram voor gram moreel gewogen. Dat zal ons niet meer gebeuren, denk je dan. Maar bij elke nieuwe morele test, Srebrenica, Hell's Angels, noem maar op, valt Nederland als collectiviteit door de mand.


T V   V O O R A F :


Leven met honger en vrees
Wie eenmaal in Afghanistan is geweest, raakt in veel gevallen voor altijd verslingerd aan dat land met zijn woeste landschap en ruige bewoners. Dat overkwam ook de Italiaanse journalist Ettore Mo, die de afgelopen tientallen jaren Afghanistan veelvuldig bezocht. Maar tot zijn verdriet zag hij het land steeds dieper wegzakken in een moeras van oorlog en burgeroorlog.


T V   V O O R A F :


Snaaks en Brits
Bob is tandarts en Margaret chiropodiste. Het kinderloze echtpaar van middelbare leeftijd woont met de verwende honden Elizabeth en William in een nette Londense buurt. Bob en Margaret zijn timide vertegenwoordigers van die veelbespotte burgerlijke saaie middenklasse: introvert, verlegen en onhandig, zich bijna automatisch voor alles verontschuldigend.


NRC Webpagina's
22 JANUARI 2001


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad