U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Historisch utopia
Tot mijn spijt heb ik nooit een wielewaal gehoord. Niet in het echt tenminste. Wel op de vogel-cd en ook vorige week in De zomer van 1823: In het voetspoor van Jacob van Lennep. Op de achtergrond van de omzwervingen van Geert Mak was zijn lied van dudeldjoo gezet en anders niet. Ik ben bang dat er in het voetspoor van Mak heel wat mensen tevergeefs willen gaan luisteren in dat Groningse hoogland, mooi omdat het zo on-Nederlands leeg is.


T V   V O O R A F :


Jagen voor fijnproevers
Op 1 januari gaat bij Veronica deHunt van start, een spelprogramma van programmamaker Rolf Wouters dat in mei van dit jaar zijn première op internet beleefde. In deHunt filmen twee jongens en een meisje ('foxes' genaamd) elkaar tijdens een 29 dagen durende voettocht van Zuid- Nederland naar de Waddeneilanden.


F I L M   V O O R A F :


Goden en monsters
Hun huizen waren gehuld in spinrag, met een kronkelig paadje en een handvol scheve grafzerken op de voorgrond. Buiten onweerde het, terwijl binnen megalomane wetenschap werd bedreven, of schone maagden werden verzameld. "Good evening, I'm Count Dracula. I bid you welcome."


NRC Webpagina's
28 DECEMBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad