U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Foster Parents fopt
Roem doet niet alleen het ego zwellen maar er kunnen kindertjes mee blij worden gemaakt. Dat moeten al die sterren en sterretjes hebben gedacht die op kosten van Foster Parents met hun gezin en de tv-camera naar een modelproject in een arm land togen om te zien wat voor "fantásties" werk Foster Parents daar doet.


T V   V O O R A F :


Een wankelend drama
Langzamerhand valt van het AVRO- drama heel wat te verwachten: eerst was er de verrassend volwassen serie Pleidooi en daarna kwam het veelgeprezen Oud geld dat voorlopig nog door niemand is geëvenaard. Intussen is weliswaar dit voorjaar ook nog de hoogst wisselvallige reeks De aanklacht uitgezonden - losse verhalen op basis van echte Ombudsman-dossiers - maar de nieuwe serie Wet & Waan wordt weer nadrukkelijk in de traditie van Pleidooi en Oud geld geplaatst. Dat is bij voorbaat een aanbeveling.


F I L M   V O O R A F :


Altijd op zoek naar verzoening
"Texas is uniek in de Verenigde Staten. Er is daar een soort raciale en etnische oorlog die tot vandaag voortduurt. Dat is het duidelijkst rond de grens tussen Texas en Mexico." Aldus regisseur John Sayles in een interview over zijn film Lone Star (1996), die zich afspeelt in een fictief Texaans grensstadje.


NRC Webpagina's
13 DECEMBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad