U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  M E D I A
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 

Henk Sijthoff (1915-2000): Laatste courantier
Na een kort ziekbed is zondag Hendrik Albert Henri (Henk) Sijthoff overleden. De laatste Nederlandse 'courantier' werd 85 jaar. Sijthoff was oprichter en voormalig eigenaar van Het Financieele Dagblad, een van de meest succesvolle kranten van de afgelopen jaren.

Oligarch Goesinski 'op politieke gronden vervolgd'
De Russische mediamagnaat Vladimir Goesinski, gisteren gearresteerd in Zuid-Spanje, wordt vervolgd op politieke gronden. Dat hebben zijn advocaten aangevoerd in een poging zijn vastzetting en de uitleveringsprocedure naar Rusland ongedaan te maken. Goesinski wordt in Madrid vastgehouden op last van Spanjes 'superrechter' Baltasar Garzón.

Nederlandse tv terug in VS
Het Nederlandstalige televisiestation Het Beste van Vlaanderen en Nederland Televisie, is sinds 28 november jl. opgenomen bij EchoStar's DISH Network, het op één na grootste Amerikaanse satellietpakket. BVN-TV bevat een selectie van programma's van Nederland 1, 2 en 3 en de Belgische VRT die ten behoeve van het buitenland wordt uitgezonden.


Biography.com is een handige online 'who's who' met biografieën van zo'n 25.000 bekende personen uit heden en verleden, eenvoudig te vinden met een zoekmachine. Belangrijke historische figuren als Columbus en Napoleon worden uitgebreid beschreven. Hedendaagse beroemdheden die een plaatsje in de databank hebben, komen voornamelijk uit Amerika, al worden bijvoorbeeld ook Koningin Beatrix en Johan Cruijff vermeld.
(www.biography.com)

NRC Webpagina's
13 DECEMBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

Klik hier

Klik hier

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad