U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Omroepen te koop
Wilt u een relatie? Bel Menno Buch, ƒ1,50 per minuut. We hebben hier nog een leuk vrouwtje in de aanbieding, niet zo jong meer maar best de moeite waard. En deze man heeft een tatoeage maar hij doet het nog best aardig in bed. En deze vrouw hier is nog maar 18 jaar en gaat nu al naar de Relatieman voor bemiddeling!


V I D E O C L I P :


Exotische tennisballen
Muziek versterkt de werking van beelden. Bij griezelfilms is muziek zelfs onmisbaar. Zonder spanning suggererende muziek en schrille klanken zou het effect van veel griezelscènes heel wat minder zijn.


F I L M   V O O R A F :


Basquiat
Basquiat gaat over kunstenaar Jean-Michel Basquiat (1960-1988), die in 1980 werd ontdekt en toen in één klap van een straatarme graffiti-artiest in een gevierd kunstschilder veranderde. Basquiat brandde in hoog tempo op: hij stierf op zijn zevenentwintigste aan een overdosis heroïne. De film van Julian Schnabel, die zelf ook als schilder begon, is een bevlogen, mooi gestileerde interpretatie van dit korte leven. Jeffrey Wright zet Basquiat neer als een eenzaam genie, maar ook als een rancuneus mormel, dat voor een beetje roem zijn vrienden verraadt en zijn vriendin bedriegt.


NRC Webpagina's
7 DECEMBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad