U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  M E D I A
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 

Cybersenioren bestormen www
In het Westland ging onlangs het derde internetcafé voor senioren open. Ook ouderen willen wel eens weten wat al die kreten met www. op radio en televisie nou precies betekenen.

Omroep Veronica herdoopt tot 'Me'
"Mie, is dat ook niet een Chinees gerecht? Ik kan me wel iets voorstellen bij het idee achter de naam, maar ik vind hem zelf niet echt pakkend ", aldus Francies van ter Beek, voorzitter van de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb).

Intellectuelen, verenigt u
Er ooit over gedacht intellectueel te worden? Leg dan de boeken van J.B. Schuil, K. Norel en Cissy van Marxveldt terzijde en stort u op Plato, Erasmus, Rousseau, de onlangs verschenen biografie van Karl Marx en neem vervolgens contact op met de Amsterdamse hoogleraar sociologie, Abram de Swaan.

Ajax-film toch in Utrecht te zien
UTRECHT, 7 DEC. De film Ajax, daar hoorden zij engelen zingen is waarschijnlijk begin volgend jaar toch in Utrecht te zien. Bioscoopexploitant Wolff en de Utrechtse politie hebben afgesproken dat agenten de veiligheid van bezoekers en personeel tijdens de vertoning zullen waarborgen. (ANP)

VNU met bedrijf VS
HCIA-Sachs, de gezamenlijke onderneming van VNU Marketing Information en VS&A, heeft overeenstemming bereikt met HBS International over het samenvoegen van hun informatiediensten voor de gezondheidssector. De nieuwe onderneming krijgt de naam Solucient en is vestigd in het Amerikaanse Evanston. De jaaromzet bedraagt ongeveer 312 miljoen gulden.


Steeds meer websites versturen nieuwsbrieven. Mister Mail ordent het gigantische aanbod in overzichtelijke rubrieken als 'Hobby' en 'Computers & Internet'. Even een onderwerp naar keuze aanvinken, emailadres en postcode invullen en de nieuwsbrieven worden automatisch toegestuurd. Als extra service biedt de site een elektronisch geheugensteuntje. Wie bang is een afspraak te vergeten, ontvangt op tijd een herinnering via email.
(www.mistermail.nl)

NRC Webpagina's
7 DECEMBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

Klik hier

Klik hier

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad