U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Onder filantropen
Eind goed al goed in het poldermodel. Op een gemanicuurd grasveld in de zon van de Costa Brava wil de rustende familieboss Gerrit van der Valk in witte korte broek met Rik Felderhof napraten over de goede afloop van zijn wilde avonturen met de fiscus. Van der Valk kon het afkopen maar moest zijn bedrijf opsplitsen.


T V   V O O R A F :


Gouden handen
Handwerklieden kampen met een slecht imago. Ze verrichten zware, smerige en slechtbetaalde arbeid. Bedrijven raken "zwaar in de problemen als gevolg van het schreeuwende tekort aan werklieden, terwijl de economie als nooit tevoren draait", aldus de makers van Gouden Handen, een zesdelige serie over vakmanschap. De boodschap van deze door Arbeidsvoorziening gesponsorde serie is glashelder: vakarbeid is ontzettend leuk en je kunt er ook nog een aardige cent mee verdienen.


F I L M   V O O R A F :


De kakkerlak komt van mars
"Luister, het zit zo. Op aarde wonen op dit moment ongeveer 1.500 buitenaardse wezens. De meeste van hen hier in Manhattan. En de meesten hebben gewoon een of ander baantje." "Als taxichauffeur?" "Minder dan je denkt."


NRC Webpagina's
17 OKTOBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad