U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

T V   V O O R A F :
Flitsen uit de lappendeken die Nederland heet
Een kind van welgestelde ouders dat zo teruggetrokken leeft, dat het nog nooit een stoplicht heeft gezien. Een Brabants gehucht waar discotheekeigenaren de politie betalen om ieder weekeinde 15.000 feestvierende jongeren in toom te houden. Een bungalowwijk in Zeeland waar verveelde, rijke Nederlanders op zoek gaan naar de Zin Van Het Bestaan. Prostituees in een Amsterdams sekstheater die instructies van klanten opvolgen via de webcam.


T V   V O O R A F :


Monnikenwerk van animators
Een alerte AVRO, die in een vroeg stadium besloot mee te doen aan het plan van de Engelse documentairemaker Chris Hunt om een film over de Aardman Studio's uit Bristol te maken, zendt zondagavond een onderhoudende, maar bovenal informatieve film over deze succesrijke animatiestudio uit. Juist op het ogenblik dat het publicitaire geweld losbarst over hun avondvullende animatiefilm Chicken Run (zie ook het CS van 8 september).


F I L M   V O O R A F :


Avonturen van de Amsterdamse Starsky en Hutch
Grijpstra en de Gier vormden het bekendste Nederlandse detective duo van de jaren zeventig. Wie nu hun namen noemt, krijgt als reactie: "Huh wie?" De Starsky en Hutch van Amsterdam zijn nagenoeg vergeten. Vanavond zijn ze nog één keer zien.


M A K E R S


MTV nu ook in het Nederlands
Na een Duitse, een Italiaanse, een Britse en een Franse MTV, zag deze week 'de Nederlandse MTV' het levenslicht. Een gesprek met MTV-directeur Nederland, Casper Keller. "We gaan TMF voorbij."


NRC Webpagina's
16 SEPTEMBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad