U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
24/7 Media Europe ad
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Politiek correct
De voorzitter van de Turks-Amsterdamse voetbalclub Türkiyemspor wordt ons niet ten onrechte aangeprezen als idealist. Meer nog: deze Nedim Ivac, over wiens club de NPS gisteravond een aflevering van de achtdelige serie Het Geheim van Sloterdijk uitzond, doet ons het hart zwellen.


T V   V O O R A F :


Anna, Richard, Freud en Owen
Als een romantisch drama met een huwelijksaanzoek begint in plaats van eindigt, moet er wel iets moeizaams aan de hand zijn met het toekomstig bruidspaar. En dat is ook zo, in Reckless. Om te beginnen is hij, een jong chirurgje, twintig jaar jonger dan zij. Hij heeft haar weten af te pakken van de man met wie ze vijfentwintig jaar getrouwd was en die nog steeds niet helemaal beseft dat hij is ingeruild voor een jonger model. O ja, en die man is ook nog eens zijn baas.


F I L M   V O O R A F :


Magnum Force
De vijf films waarin Clint Eastwood de keiharde politieagent Dirty Harry speelt, appelleren aan het ressentiment jegens de rechten van criminelen, dat in een rechtsstaat altijd bestaat. Boeven kunnen door een vormfout vrij komen en rechtszaken kunnen jaren voortslepen. Dat laat zich moeilijk rijmen met de angst voor criminaliteit en de behoefte aan wraak.


NRC Webpagina's
14 AUGUSTUS 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad