U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
24/7 Media Europe ad
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

F I L M   V O O R A F :
Cotton Club
Ter ere van Duke Ellingtons honderdste verjaardag speelde het Smithsonian Jazz Masterworks Orchestra vorig jaar op het North Sea Jazz Festival repertoire uit de tijd dat het orkest van de in 1974 overleden meester optrad als huisband van de Cotton Club.


F I L M   V O O R A F :


Het evangelie volgens Freddy
Slasher is een filmgenre waarvan de wetten definitief werden vastgelegd in de film Halloween (1978). Men neme een maniak, enkele tieners, wat scherpe voorwerpen en vele liters bloed.


T V   V O O R A F :


Zomergast Ruebsamen
"Niet wegzappen! En houd voor de grap nu eens uw mond dicht", adviseerde Adriaan van Dis de kijkers van Zomergasten afgelopen zondag. Wat volgde was een oneindig traag filmfragment over boeren in Zeeuws-Vlaanderen, inderdaad een van die momenten waarop je gaat zappen. Gelukkig kon gast Geert Mak na afloop mooi vertellen over wat hem eraan boeide.


T V   V O O R A F :


Oude pijn
Halverwege Oude pijn doet een huilende dame, demonstrerend bij de Japanse ambassade, haar beklag. "Ze vieren 400 jaar vriendschap met Japan, maar ze vergeten de mensen die het allemaal nog hebben meegemaakt." Over die mensen gaat de documentaire van Kees Hin en Peter Slors, gemaakt in opdracht van de Stichting Herdenking 15 augustus 1945.


C D   R O M :


Als Tantalus in de virtuele cockpit
Stap in de wereld die Flight Simulator heet. Virtueel vliegen met alle soorten vliegtuigen uit de hele wereld - inclusief bijbehorende cockpits, geluiden, en real time weersinformatie.


NRC Webpagina's
12 AUGUSTUS 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad