U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
24/7 Media Europe ad
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Te haastig
Een oudere en ervaren collega waarschuwde me ooit voor haast. "Heb Geduld. Een goed geheugen komt een journalist meer van pas dan het snelle gelijk", zei hij toen ik voornemens was de burgemeester binnen 24 uur figuurlijk een kopje kleiner te maken. Ik nam het advies iets te serieus. "Zo rustig had nou ook weer niet gehoeven", was zijn kritiek een etmaal later.


T V   V O O R A F :


Herinneringen aan de mijn
In Nederland hebben we sinds kort Andere Tijden, in Vlaanderen biedt de televisie al langere tijd een serieus historisch magazine dat de nationale geschiedenis vaak voorbeeldig behandelt. De wat gezochte naam van de rubriek, Histories, doet niets af aan de gemiddelde kwaliteit van de documentaires. Vanavond is één van de betere afleveringen van eind vorig jaar nogmaals te zien: Tabula Rasa - Zwartberg vandaag.


F I L M   V O O R A F :


Sunchaser
De hoofdpersonen in New Age-fictie zijn bij de aanvang van hun spirituele reis meestal materieel succesvol. Wanneer ze vastlopen in hun beperkte wereldbeeld, volgt een crisis. Zo dringt het besef door dat waarheid subjectief is, ergo de werkelijkheid wat je ervan maakt, en dan is het leven te kort en misschien ook wel te ingewikkeld om je met de treurige feiten bezig te houden.


NRC Webpagina's
10 AUGUSTUS 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad