U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
24/7 Media Europe ad
N R C   H A N D E L S B L A D  -  M E D I A
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 

Het moeras van therapietelevisie
Ging de NCRV over de schreef door beschuldigingen over incest te tonen zonder wederhoor van de beschuldigden? Een advocaat wil de programmamakers onder ede laten horen. Principes van televisietherapie.

Virtuele markt voedingssector
Vijftig internationale voedingsconcerns gaan een virtuele marktplaats op internet oprichten, onder de naam Transora. In totaal is er een investering van 500 miljoen gulden mee gemoeid, grootste aandeelhouder is Unilever/Bestfoods. De bedoeling is dat door de elektronische handel het aantal transacties tussen de voedingsconcerns en hun leveranciers drastisch afneemt waardoor de 'produktie-keten' efficiënter wordt.

Distefora ziet af van overname AND
Distefora ziet af van de overname van de noodlijdende elektronische uitgever AND. De Zwitsers lieten op 22 mei nog weten het hele bedrijf te willen overnemen via een bod dat 30 tot 50 procent boven de toenmalige beurskoers zou liggen. Maar gisteren zei Distefora dat de mogelijke voordelen die uit het samengaan met AND kunnen voortvloeien, te mager zijn om zo'n bod te rechtvaardigen. Het bedrijf is hooguit nog geïnteresseerd in AND's afdeling Data Solutions. AND geeft een andere lezing. Het oorspronkelijke bod kon geen genade vinden in de ogen van de AND-directie. Omdat Distefora niet meer wilde bieden, gingen partijen uit elkaar, zegt AND. (ANP)


Wie verhuist hoeft niet meer naar het Postkantoor om een verhuispakket op te halen, maar kan zijn adreswijzigingen eenvoudig via internet regelen op de verhuissite van PTT Post. Post doorsturen naar een ander adres, het nieuwe adres doorgeven aan telefoonbedrijf en verzekeraar en wijzigingskaarten bestellen kan met een muisklik. De website biedt verder informatie over verhuisdiensten, meubelzaken en doe-het- zelfwinkels.
(www.verhuisservice.nl)

NRC Webpagina's
7 JULI 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad