U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

M A K E R S :
De New-Yorkse guerrilla
Soms vindt Max Westerman de tweeënhalve minuut die hem per onderwerp zijn toebedeeld wel erg weinig. "Het moet kort zijn natuurlijk, maar af en toe is dat wel frusterend", aldus Westerman in het RTL-kantoor aan de 57ste straat op Manhattan.


T V   V O O R A F :


Wat doet een dirigent eigenlijk?
De Britse dirigent Sir Simon Rattle, vanaf 2002 de nieuwe chef-dirigent van de Berliner Philharmoniker, blijft fascineren en intrigeren, ook in de nogal hagiografische documentaire die de TROS zaterdagnacht over hem uitzendt.


F I L M   V O O R A F :


Shaft
"Wie is de man die zijn nek riskeert voor zijn brother-man?" kweelt Isaac Hayes vragend in 1971. Het antwoord was bij iedere zelfbewuste zwarte bioscoopbezoeker in dat jaar bekend: John Shaft!


T V   H E E R T J E :


Ongekunsteld simpel
Als iets heel simpel lijkt vergeet je snel hoe goed het is. Het gemak waarmee Dennis Bergkamp iemand vrij voor de keeper zet, geeft de toeschouwer het idee dat het eigenlijk niet zo moeilijk is.



Een zalmkleurige nieuweling
De honger naar economisch en financieel nieuws groeit sterk in Duitsland. De Britse Financial Times waagde een overstap en verschijnt sinds vorige week in het Duits. De concurrentie is nerveus en neemt maatregelen.


NRC Webpagina's
4 MAART 2000


Digitale

Apestaartje


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)