U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Memoires
Het is de omgekeerde wereld, een auteur die met vuur beweert dat er niets nieuws in haar boek staat en journalisten die haar aanvallen omdat ze teveel uit de school zou hebben geklapt.


T V   V O O R A F :


Een eeuw stereotiepe hetero's
Wat moet een mens zich erbij voorstellen: een serie eind vorige eeuw (in 1999) gemaakte filmpjes met als thema 'liefde in de eenentwintigste eeuw'? Verliefden die niet weten hoe snel ze elkaars zilveren ruimtepak moeten openritsen als ze elkaar zien? Relaties met wezens van verschillende planeten? Samenwonen per e-mail? Of dat mensen het alleen nog maar met elkaar kunnen doen met behulp van de multimedia-hologram-editie van Ad Vissers Kamasutra Experience?


F I L M   V O O R A F :


Carne trémula
Het duurt even voordat je je realiseert dat Carne trémula geen horrorfilm is met lappen lillend vlees, maar de film van Pedro Almodóvar die hier onder de titel Live Flesh is uitgebracht. Als Almodóvar in Brazilië of Mexico was geboren, dan had hij vast carrière gemaakt met een of andere langlopende bizarre soap. Nu maakt de Spaanse regisseur soaps op filmformaat met een snufje Dali en Buñuel.


NRC Webpagina's
23 FEBRUARI 2000


Digitale

Apestaartje


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)