U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Seks
Nu de kijkcijfers van de Kamer omhoog moeten, kwam VPRO's Noorderlicht met een eigen stunt: wetenschappelijke seks. Al dagen tevoren zag ik aankondigingen met een hevig en snel bewegend stel in de hondjesstand. De kwaliteit van voorlichtingsfilmer Oswalt Kolle had het niet. Ik zag geen rose vlees, want de partners waren blauwig doorschijnend en onherkenbaar gemaakt en ik kon me niet voorstellen dat ze er erg veel plezier in hadden.


T V   V O O R A F :


Fluorescerend braaksel
Teri Small zit kromgetrokken op het toilet na geslachtverkeer met haar Golfoorlog-veteraan Jared. Zijn sperma brandt als napalm! Er is iets goed mis, maar wat? Jared was een oersterke maar toch tedere bink, nu is hij een wrak met roodomrande ogen en een laag witte pancake in het gezicht. En een collega heeft een supertumor in zijn hoofd. "Twee soorten kanker in één cel", fluistert zijn verbijsterde arts.


F I L M   V O O R A F :


Bloot voor jonge meisjes
Meneer Savijn is een idealist. En een slecht mens. Hij heeft een boek geschreven tegen de wet op het kleinbedrijf, die hem verbiedt een eigen zaak te beginnen zonder diploma's en vergunningen. En hij heeft het verlangen om zich in het openbaar te ontbloten voor jonge meisjes. Dat hij de kracht mist om zich hiertegen te verzetten, zegt hij, komt doordat hij te vroeg ter wereld kwam: hij is een zevenmaandskindje.


NRC Webpagina's
26 JANUARI 2000


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)