U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Apenrots of circus
Met Predictions waagt de BBC zich aan futurologie. Hoe ziet de wereld er over vijftig jaar uit? Gisteren ging het over wonen en geluk in 2050. De architecten bleken zonnig gestemd, dat is hun beroepsgroep nu eenmaal eigen. Elk huis wordt een krachtcentrale, omhangen met zonnepanelen. Elk huis wordt een blokkendoos van losse modules, die we zelf op elkaar kunnen stapelen. We douchen, eten en slapen in één kamer. Hout wordt goud waard, de massa moet het doen met plastic. Rijken willen in torenflats wonen.


T I J D S C H R I F T


Reload
Michanoe 17, Crista 16, Tamara 14, Amanda 13, Equiline 18 en Nathalie 14 figureren prominent in het nieuwe nummer van RELOAD. De fotoserie van 'Schoolmeisjes in uniform' beoogt een commentaar met een knipoog te zijn op Britney Spears, het jonge popsterretje uit de VS.


F I L M   V O O R A F :


Met een musket onder de rok
Piratenfilms, zo leert de recente geschiedenis, hebben de neiging ver over hun budget te gaan en daarna weinig kijkers aan zich te binden. Roman Polanski ondervond het probleem in 1986 met Pirates, en de onafhankelijke Hollywoodmaatschappij Carolco Pictures ging voornamelijk failliet aan Cutthroat Island, in 1995 in Malta en Thailand geregisseerd door de Fin Renny Harlin. Ook de recensies van Cutthroat Island waren over het algemeen niet mals.


NRC Webpagina's
14 JANUARI 2000


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)