U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Verenigingsleven
In Simek adverteert!, waar zomaar iedereen creatief mag doen, verscheen een meisje van achttien. Met mooie lange haren en de snelle, brabbelige dictie die die leeftijd kenmerkt. Simek, onvoorbereid ten behoeve van de spontaniteit, vroeg wat het ergste was wat haar was overkomen. Op haar vijfde was ze aangerand door een jongen uit de buurt, zei ze direct.


T V   V O O R A F :


Scoren met de gewone man
Wie dacht in het nieuwe jaar niets meer over het televisieprogramma Big Brother te hoeven horen of dacht te kunnen afkicken van zijn verslaving eraan, komt bedrogen uit. Veronica laat haar greep op de Big Brother-kijkers (gemiddeld 1,3 miljoen per avond) maar langzaam verslappen en ook andere omroepen zijn met het concept - deelnemers worden op één plek langere tijd met een camera gevolgd - aan de slag gegaan.


W E B   W E R E L D :


Waar blijft mijn geld?
George werd voor het eerst gesignaleerd in Ohio, dook op in een fastfood-restaurant in dezelfde staat, kwam terecht in een auto-onderdelenwinkel in Kentucky en verbleef recentelijk in een casino in Las Vegas. George is George Washington, de eerste president van Amerika, wiens aangezicht op het één-dollarbiljet prijkt.


NRC Webpagina's
7 JANUARI 2000


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)