U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A

NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Journalist adviseur Bolkestein
Europees commissaris Frits Bolkestein heeft politiek verslaggever Derk- Jan Eppink van de Belgische krant De Stadaard aangetrokken als adviseur. Eppink (40) gaat in Brussel deel uitmaken van het kabinet van de Nederlandse Euro-commissaris.

Xuxa mag geen kinderen krijgen
In Brazilië is ruzie ontstaan tussen de minister van Onderwijs en de televisiester Xuxa: haar alleenstaand moederschap zou jongeren op het slechte pad brengen.

Een veilig kordon
"NIEUW. Brandende kwesties in Vrij Nederland", aldus de advertentie van dit weekblad in de Volkskrant van vandaag. Ergens moet een foutje zijn gemaakt want de advertentie slaat op een nummer van VN van weken geleden toen dit opinieweekblad twee heuse opiniepagina's introduceerde voor 'brandende kwesties'.


Ook bij de Avro heeft de 'lijstjes van de eeuw-koorts' toegeslagen. Vanaf vandaag kan via de muzieksite van de omroep, Popworks, gestemd worden voor de 'favoriete artiesten top 50 van de eeuw'. Ter inspiratie zullen Avro-medewerkers hun top 5 bekendmaken en in het forum kunnen deelnemers hun keuze motiveren. Tot 14 september is het mogelijk te stemmen, drie weken later staat de top 50 online. (www.avro.nl/popworks)

NRC Webpagina's
19 AUGUSTUS 1999



( a d v e r t e n t i e )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)