U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

R A D I O   &  T V   V O O R A F :
'Goedemorgen trouwe muziekvrienden'
Willem Duys mag altijd graag vertellen dat hij nog tv-recensent van de NRC is geweest. Dat verwacht niemand van hem, en daarom brengt deze mededeling zonder mankeren een reactie van verbazing teweeg. Zijn dagelijkse medewerking aan één van de twee kranten, die aan dit dagblad ten grondslag liggen, heeft overigens niet lang geduurd: van augustus 1958 tot en met januari 1959.


T V   V O O R A F :


Volstrekt borstloos
Als je in Nederland over de vaderlandse televisie schrijft, ben je verplicht meer dan regelmatig te melden dat de BBC toch eigenlijk alles beter doet. Het is daarbij totaal onbelangrijk of je eigenlijk wel weet hoe je je tv instelt op een buitenlandse zender en of je überhaupt de Engelse taal wel machtig bent.


F I L M   V O O R A F :


Tom en Meg
Katherine Hepburn en Spencer Tracy? Of toch Rock Hudson en Doris Day? Waarom is de verleiding eigenlijk zo groot om Tom Hanks en Meg Ryan te vergelijken met al die illustere filmstellen van weleer? Toegegeven, ze waren heel aardig in het recentelijk uitgebrachte You've Got Mail, dat het succes van Sleepless in Seattle nog eens dunnetjes overdeed, dat nooit zo'n innemende film had kunnen worden als de vonk tussen Hanks en Ryan niet al in Joe Versus the Vulcano was overgesprongen.


NRC Webpagina's
26 JUNI 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)