U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Een liedje genoeg
Marco Bakker comt back. Gisteren zag ik hem Se Bastasse Una Bella Canzone zingen met de blonde-krulletjes-zanger-presentator Gordon. Op Veronica in Een rondje van Gordon. Zou dit liedje genoeg zijn om het tragische ongeluk te doen vergeten? Voor het klapvee in de zaal wel. De mensen joelden zelfs enthousiast na dit nummer. Heel goed gedaan en dank je voor de vriendendienst, Gordon.


W E B   W E R E L D :


Digitale plakkertjes
Op het Web ben je meestal alleen. Je komt er door het aard van het medium moeilijk in contact met andere mensen, zoals dat bij andere onderdelen van Internet (mail, chat, nieuwsgroepen) gebruikelijk is. Dat is nu voorbij.


F I L M   V O O R A F :


De kracht van heksenmeisjes
In de videotheek ligt The Craft op het horrorplankje, maar het is een twijfelgeval. Zeker in het laatste half uur heeft de afdeling 'special effects' stevig in de bus geblazen, maar ondanks donder en bliksem, slangen en torren en drie vliegende heksjes zonder bezemsteel, is de film van Andrew Fleming uit 1996 toch vooral een tienerkomedie over puberaal lief en leed. Wat dat betreft ligt het charmante werkje eerder in het verlengde van Flemings voorgaande film Threesome (1994), waarin het delen van studentenkamers aanleiding gaf tot al dan niet ongewenste intimiteiten. En laten we wel wezen: een beetje film over elkaar bij de gangkluisjes op seksuele aantrekkelijkheid monsterende en valse opmerkingen toesissende scholieren kán niet meer zonder een beetje horror, zeker wanneer 'scream queen' Neve Campbell meedoet.

NRC Webpagina's
18 JUNI 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)