U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Wie deed het nou?
Een half uur heb ik gisteren gekeken naar B&W maar ook daar werd de naam niet genoemd. Welk bedrijf exposeerde nu dat bubbelbad, waaraan 23 bezoekers van een floratentoonstelling zijn gestorven? Een van de grootste epidemieën ter wereld van de veteranenziekte. Welke oen heeft de lauwe inhoud van een naburige brandslang in dat bad laten leeglopen? Die moest de gevaren toch kennen? Was de veroorzaker een groot en machtig bedrijf met goede overheidscontacten en dure advocaten? Of waren er meer bedrijven bij betrokken? Welke dan? In een Angelsaksisch land zou het binnen een uur na het nieuws al krioelen van de camera's voor de poort van zulke firma's.


T V   V O O R A F :


Gods eigen vuilnisman
Iggy Pop stond dertig jaar geleden bekend als een archetypische angry young man. Tijdens concerten van zijn band The Stooges eind jaren zestig rolde hij door glasscherven, goot kokende was over zijn borstkast, vernielde geluidsapparatuur en maakte publiek en bandleden uit voor rotte vis en erger.


F I L M   V O O R A F :


Seven
Als ik zeg: een wijze rechercheur gaat de laatste week voor zijn pensioen in. Dan zegt u: zijn partner is een jonge hond, onstuimig en roekeloos.


NRC Webpagina's
7 MEI 1999


Videoclip

Webwereld

E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)