U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

T V   V O O R A F :
De tragische Brontës
Aan vijftig bladzijden van een mooi boek beleef je altijd meer plezier dan aan evenveel minuten saaie televisie. Na afloop van de documentaire 'De zusters Brontë en hun mannen' is dat weer eens al te duidelijk. De kijker had beter het begin van Charlotte Brontë's Jane Eyre kunnen lezen.


T V   V O O R A F :


Dope-soap
Godzijdank doet de politie een inval in coffeeshop Crumbs. Eindelijk gebeurt er wat. De cameraman en een handvol blowers zijn buiten gezet. Spannend tekstje over het beeld: Ondertussen wordt eigenaar Stef verhoord door de fiscus, terwijl de politie het pand doorzoekt...wat ze niet weten is dat Stef een zender draagt... Actie!


F I L M   V O O R A F :


De marsmannetjes leven
In grote trekken weten verreweg de meesten van ons waar de Oorlog der planeten, de Invasie van Mars over gaat. Niet wij aardmensen gaan naar de buren in de ruimte; ze komen bij ons, over het algemeen met slechte bedoelingen. Het genie van H.G.Wells bestaat onder andere hierin dat hij met zijn The War of the Worlds voor deze algemene wetenschap de grondslag heeft gelegd. Dat is nu een eeuw en een jaar geleden. Vanavond zendt de AVRO de film uit die in Hollywood in 1953 naar het boek is gemaakt.

NRC Webpagina's
24 EN 25 APRIL 1999


Videoclip

Webwereld


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)