U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Reptielenblik
Al een poosje ben ik gisteren voor de spiegel aan het oefenen geweest. Hoe vermorzel je een tegenstander door je blik? Ook nog zo'n talent van Pvda-fractieleider Ad Melkert. Kin als een dolk vooruitgestoken, schaduw van een glimlach, knipperende ogen. Genoeg hoon om de man tegenover hem te vloeren.


T V   V O O R A F :


Vanuit Arafats kantoor
,,Zag je gisteren die talkshow met die Hamas-man en de vredesonderhandelaar van Arafat? Ze schreeuwden zo tegen elkaar, ik dacht dat ze elkaar gingen vermoorden!'' Al-Gezira TV is het gesprek van de dag in Palestijnse kantoren en koffiehuizen. Alles wordt gezegd, niets verzwegen. Wie wil weten wat er in de Palestijnse autonomie gebeurt, kijkt naar Gezira, niet naar de Palestine Broadcasting Corporation (PBC), vlaggenschip van PLO-leider Yasser Arafat en symbool der Palestijnse soevereiniteit. Jarenlang mochten de Palestijnen van de Israelische bezetter geen eigen tv-kanaal hebben. Nu ze er een hebben, stemmen ze af op Gezira, het satellietkanaal uit... Qatar.


W E B   W E R E L D :


Mensen doen het beter
Internet is de laatste twee jaar bijna onherkenbaar veranderd. Er zijn tientallen miljoenen nieuwe netizens bijgekomen, commerciële websites zijn als paddestoelen de grond uitgeschoten en e-mail wordt tegenwoordig vaak als een glossy tijdschrift vormgegeven, compleet met foto's en veel kleur. De meest verbazingwekkende verandering is wel dat voorheen vanzelfsprekende voorzieningen als zoekmachines op de beurs opeens miljarden dollars waard blijken te zijn.

NRC Webpagina's
26 JANUARI 1999


Videoclip

Webwereld


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)