U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Subtiele film
Het zou mij niets verbazen als die ene documentaire van Hans Heijnen voor de VPRO, Lisdoonvarna, Lourdes of love, mij langer zal bijblijven dan de veelgeprezen dramaserie Het jaar van de opvolging van Frans Weisz en Jan Blokker, waarvan de VPRO gisteren het laatste deel uitzond.


T V   V O O R A F :


Een man voor vele formats
De 39-jarige radio- en televisie-journalist Pieter Jan Hagens lijkt na zijn commerciële avontuur bij Veronica zijn draai bij de publieke omroep hervonden te hebben. Vanavond presenteert hij al weer de zevende aflevering van de tv-serie NPS Cultuurprijs op Nederland 3 en morgen begint op Nederland 2 de vierdelige serie Geldwerk van Teleac/NOT over hoe men beter met de eigen financiën kan omgaan en deze kan verbeteren.


F I L M   V O O R A F :


Russische reizigers in Afrika
Soms denk je wel eens: nu weten we het wel, van al die Russen met hun doodsverlangen en drankproblemen. Maar dan komt er weer een documentairemaker die in de Rusissche mentaliteit nieuwe, onvermoede diepten heeft weten te vinden, en variaties op de hopeloosheid naar boven brengt die nog niet eerder te zien waren.

NRC Webpagina's
27 APRIL 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)