U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Nog veel meer 'schijn des kwaads' Over 'de schijn des kwaads' had CDA'er Koekkoek het naar aanleiding van dat curieuze bijbaantje van procureur-generaal Steenhuis, van wie we binnenkort de verklaring kunnen verwachten dat hij schnabbelt bij een organisatiebureau om als justitieel topambtenaar het zicht te kunnen houden op de maatschappelijke ontwikkelingen.


T V   V O O R A F :


Gekuiste Odysseus in tv-serie
Zoals Cleopatra met Elizabeth Taylor werd verkocht als 'de weelderigste film aller tijden', en het stripalbum Asterix en Cleopatra als 'het grootste avontuur dat ooit getekend werd', zo wordt The Odyssey van Andrei Konchalovsky aangekondigd als 'de duurste tv-serie ooit'.


F I L M   V O O R A F :


The Shootist
The Shootist is de afscheidsfilm van John Wayne. De oude revolverheld J.B. Books huurt een kamer in het pension van weduwe Lauren Bacall om daar stilletjes te sterven. Maar de wereld laat hem niet met rust. Journalisten willen zijn verhaal, lefgozers proberen hem dood te schieten en iedereen hoopt aan zijn roem te verdienen. Liever dan weg te kwijnen, inviteert Books het lokale schorem in de saloon voor een last stand.

NRC Webpagina's
15 JANUARI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)